Nu kommer Discovery Networks kanaler tilbage i TV-pakkerne fra Skjern Bredbånd

Vi har fået mange henvendelser fra vores TV-kunder i Skjern, efter YouSee ikke længere inkluderer Discovery Network i deres TV-pakker. Mange savner at kunne se Kanal 5, 6’eren, EuroSport og flere andre af Discovery Networks kanaler.

Nu har vi taget konsekvensen og opsagt samarbejdet med YouSee. I stedet har vi indgået samarbejde med ASOM-Net om TV-pakker, så vi igen kan tilbyde Discovery Networks kanaler. Skiftet sker natten mellem den 27. og 28. december 2020.

Skjern Bredbånd er sammen med en række andre antenneforeninger en del af ASOM-Net, og det er ASOM-Net, der i dag leverer de internetløsninger, vi tilbyder i Skjern. Vi glæder os til, at de også bliver vores TV-leverandør, så vi igen kan tilbyde bl.a. Kanal 5, 6’eren og EuroSport.

Du får gratis VIAPLAY Film & Serier med i alle tre TV-pakker, samt Web-TV via PlayMaker appen. I fuldpakken kan du tilkøbe TV2 Play Favorit + Sport til kun 39 kr./md. (Normalpris 179 kr./md.).

Du kan se hvilke TV-kanaler, der er i de tre TV-pakker i vedlagte materiale, ligesom du kan se priserne. Ønsker du at fortsætte med din nuværende TV-pakke, skal du ikke gøre yderligere. Du vil herefter automatisk få de nye kanaler i TV-pakken fra den 28. december 2020.

Hvis du har TV-boks og tilvalgskanaler fra YouSee, skal du sørge for at opsige det hos YouSee. Har du i forvejen VIAPLAY Film & Serier eller TV2 Play til normalpris, kan du på skjernbredbaand.dk/streaming læse, hvad du skal gøre for at få VIAPLAY Film & Serier gratis og TV2 PLAY Favorit + Sport til 39 kr./md.

Vi håber, du bliver glad for vores nye tiltag, så vi fortsat kan tilbyde Discovery Networks kanaler gennem Skjern Bredbånd.

Alle vores kunder vil fra årsskiftet skifte til kvartalsafregning. Hvis du tidligere har betalt en gang om året, vil det automatisk blive ændret til betaling en gang i kvartalet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at besøge os i butikken eller ringe på 44 40 01 01.

 

Med venlig hilsen

Skjern Bredbånd